FENIX gjør feier-Norge proff! Vi tilbyr rengjørings- og befaringsutstyr av absolutt høyeste kvalitet som vil hjelpe deg med å levere et topp resultat og sikre kundene god service og trygghet. På denne siden kan du se de produktene vi selger per dags dato, men sortimentet vil hele tiden utvides. Hvis det er noe du savner eller trenger hjelp med å ordne, ta kontakt.

For kommunale og private feiervesen, og andre profesjonelle aktører tilbyr vi et helt nytt og unikt rengjøringskonsept, Dirtclean®, for rengjøring av røykkanaler og ventilasjonsanlegg.
Ved å bruke dette konsept vil du få et bedre resultat enn tradisjonell feiing, og det vil også kunne brukes mer effektivt og på flere fleksible måten.

Dirtclean® er meget godt egnet for fresing av skorsteiner, og vil kunne brukes i alle typer av røykkanaler.

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud, og hør hva vi kan gjøre for at dere skal ligge i forkant av utviklingen.

En meget brukervennlig og effektiv lekkasjemålere for norske forhold. Enkel å lære seg og med norsk displaytekst. Denne batteridrevne lekkasjemåleren kan brukes på alle skorsteiner som skal testes ved 40 Pa (N1), men også til røyktesting av teglskorsteiner. Alt er forhåndsprogrammert så med noen få tast på displayet får du et direkte resultat som kan lagres og skrives ut for dokumentasjon. Lekkasjemålingen kan gjennomføres fra alle plasser i skorsteinen; fra sotluken, røykrøret og toppen av skorsteinen.